Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir semtının sarih olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Mono blok beden mimarisı karakol sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 tane cıvata ile bir birine sargılanması ile katkısızlanmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal kılmak ve montajını yetiştirmek Yangın Çıkış Kapısı binaların yangından korunması derunin elzemdir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz zayıf malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir Yangın Kapısı standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak adida bucak saha illere bakım vermekteyiz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları sistemli olarak mimarilmalıdır. Kapının intizamlı çaldatmaışmasını kurmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım mimarilmalıdır.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

çatı çışitalarında Yangın Kapısı kullanılan kapılar mesleklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride kuşatılmış kalabilir.

Report this wiki page